Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Általános Szerződési Feltételek

Általános szerződési feltételek

 

 

1, Bevezetés

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a www.szikosport.hu weboldalon (honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének a vevők általi felhasználásának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁFSZ nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A felhasználó (vevő) a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁFSZ-ben foglaltakat.

 

2, Szolgáltató

Név: SZIKO KKT

Székhely: H-6000 Kecskemét, Úrrét Tanya 219/B

Levelezési cím: Megegyezik a székhellyel

Képviselő neve: Szilyné Berka Mónika

Cégjegyzékszám: Cg. 03-03-100158

Bejegyző bíróság neve: Bács-Kiskun Megyei Bróság

Adószám: 20436979-2-03

Számlaszám: 10402506-25011179-00000000

E-mail cím:

Telefonszám: +36302188373

 

3, Honlapon folytatott tevékenység

Asztalitenisz felszerelések és kellékek kereskedelme.

 

4, Felhasználási feltételek

a, A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelőséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért. A Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért. A Felhasználó a honlapon csak abban az esetben tud vásárolni, ha elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁFSZ). Ezt egy jelölő négyzet kijelölésével tudja megtenni az űrlapon.

b, A honlap teljes egésze szerzői jogvédelem alá esik, így semmilyen célra másolni, terjeszteni, módosítani tilos.

 

5, Vásárlás menete

5.1. Megrendelés folyamata

 A Felhasználó választhat, hogy regisztrációval vagy a nélkül veszi igénybe a szolgáltatást.

A vásárláshoz a következő adatokra van szükség:

Név:

E-mail cím:

Telefonszám:

Mobiltelefon száma:

 

A számlázási menüpont alatt

Név:

Számlázási cím:

Cég megrendelése esetén adószám:

 

A Felhasználó ezen a felületen is feliratkozhat a webáruház hírlevelére.

A sikeres regisztrációról a felhasználó emailben és a honlapon tájékozódhat. A regisztráció törlését emailben lehet kérni a szolgáltatótól. A felhasználó köteles a saját belépési adatai titokban tartásáért, az adatok frissítéséért, valamint köteles a Szolgáltatónak bejelenteni, ha adataival harmadik fél visszaélt. Elfelejtett jelszó esetén új jelszó kérhető a Felhasználó emailcímére.

5.1.1 Első lépésként kiválasztja a terméket vagy termékeket.

5.1.2. A megrendelés következő lépése a fizetési és szállítási mód kiválasztása,

5.1.3 Az adatok ellenőrzéseként a saját vásárlását és címét ellenőrizheti. (itt még lehetősége van módosításra)

5.1.4. Ha mindent rendben talál, elküldi a megrendelését. Erről visszaigazolást kap emailen. Amennyiben a rendelését elküldte és ezután észlel hibát, emailben azonnal értesítse a Szolgáltatót.

A webáruház az árváltozás jogát fenntartja. Az akcióknál figyelembe kell venni az idő és készlet korlátokat, amit a szolgáltató az áruk mellett feltüntet.

 

5.2. Visszaigazolás és ajánlati kötöttség

 A Szolgáltató a vásárlót 48 órán belül tájékoztatja a visszaigazolásról. Amennyiben a Felhasználó ezt nem kapja meg 48 órán belül, úgy mentesül az ajánlati kötelessége alól és megrendelt áruját nem köteles átvenni.

A visszaigazolásnak tartalmaznia kell a vásárló adatait, a rendelés adatait, a termékek nevét, árát, a fizetési és szállítási módokat, a rendelés sorszámát, valamint a vevő megjegyzéseit.

5.3 Szállítási díj.

A szállítási díjról és annak, formáiról a webáruház oldalán tájékozódhat a Felhasználó. A honlapon a vevőnek módjában áll azt kiválasztania. A szállítási díjat a vevőnek a megrendelt áruval együtt ki kell fizetnie.

A weboldalon szereplőárak az ÁFA-t tartalmazzák. A honlapon történő vásárlással adásvételi szerződés jön létra a vevő és eladó között. A létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, ez egy elektronikus jognyilatkozat. Ennek nyelve a magyar és a vásárlás, mint szerződés a magyar jog hatálya alá tartozik.

 

5.4. Fizetési módok

A vevőnek lehetősége van az áruját kifizetni,

-a helyszínen, vagyis a futárnál vagy a csomagautomatánál személyesen vagy megbízottja által.

- átutalással, vagyis a csomagban található átutalási számlát egyenlíti ki a vevő.

- előre utalással, vagyis a kívánt árut és annak postaköltségét átutalja a webáruház részére.

 

A csomagküldés két szolgáltatóval történik. Magyar Posta és a Foxpost csomagküldő szolgálattal. A következő lehetőségek közül választhat.

 

 1, POSTAI CSOMAGFELADÁSSAL

Ha ezt a szállítási módot választja, átutalási szálmlája befizetésével már ki is egyenlítette.
Postai csomag házhoz, postapontra (összes posta, mol kutak, coop áruházak)
Átvehető 2600 Postán, 265 Coop üzletben, 185 Mol kúton.

Szállítási költség: 1 500 Ft

2, POSTACSOMAG UTÁNVÉTELLEL

Utánvétes postacsomag, ami tartalmazza a szállítást és a pénzkezelést. Áru értéke + 2000 Ft
Átvehető 2600 Postán, 265 Coop üzletben, 185 Mol kúton

Szállítási költség: 2 000 Ft

FOXPOST AUTOMATAFOXPOST

Automatába küldött csomag. Az áru értéke és a szállítás az előre utalással már rendezve van.
Ha ezt a szállítási módot választja, segítünk Önnek automatát keresni. Amennyiben már választott, kérem a megrendelés összegzésnél a megjegyzés rovatba beírni a kívánt automatát.
Az automaták listáját az INFORMÁCIÓK menű alatt SZÁLLÍTÁS, FOXPOST UTÁNVÉTES CSOMAG lehetőség alatt találja meg.

A FOXPOST 3 napig őrzi küldeményét. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik ebbe az időszakba, akkor automatikusan hosszabbítja az átvételi határidőt. Vegye át a csomagot, amikor Önnek a legkényelmesebb! A csomag érkezéséről email és sms értesítést kap.

Szállítási költség: 860 Ft

FOXPOST AUTOMATA UTÁNVÉTES CSOMAG, BANKÁRTyÁS FIZETÉSSEL

Ez egy utánvétes fizetés, ahol kifizeti az áruját, a csomagküldést és a pénzkezelést.
Ha ezt a szállítási módot választja, segítünk Önnek automatát keresni. Amennyiben már választott, kérem a megrendelés összegzésnél a megjegyzés rovatba beírni a kívánt autómatát.

Az automaták listáját az INFORMÁCIÓK menű alatt SZÁLLÍTÁS, FOXPOST UTÁNVÉTES CSOMAG lehetőség alatt találja meg.

A FOXPOST 3 napig őrzi küldeményét. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik ebbe az időszakba, akkor automatikusan hosszabbítja az átvételi határidőt. Vegye át a csomagot, amikor Önnek a legkényelmesebb! A csomag érkezéséről emmail és sms értesítést kap.

Szállítási kötség ára utánvéttel együtt: 1.250 Ft 

  

6, Elállás joga

Megrendelés során Ön élhet a 213/2008. (VIII.29.) és a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. (a kézhezvétel napjától 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól) A Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat megtalálja a www.fogasztóvédelem.kormany.hu oldalon. A termék visszaszállításából eredő költségek a vevőt terhelik, továbbá az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszer használatából eredő károk megtérítését.

 

7, Szavatosság

Az Interneten történő megrendelés esetén is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásával. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségét a PTK, a 151/2003. (IX.22.) kormányrendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM és a 72/2005. (IV.21.) kormányrendeletekben szabályozza és az itt foglaltak az irányadóak.

 

8, Hírlevél

A webáruházat használóknak lehetőségük van arra, hogy feliratkozzanak hírlevélre email címük megadásával. Így rendszeres tájékoztatást kapnak az akciókról és újdonságokról. A feliratkozás során megadott személyes adatok kezelését az Adatvédelmi Tájékoztatóban találja meg. A vevő bármikor kérheti a hírlevél törlését.

 

9, Szerződésben keletkezett jogviták elintézésének módja

A szolgáltató és a vásárló között létrejött adásvételi szerződésre a magyar jogot kell alkalmazni.

A Felek a szerződésből (vásárlás) eredő jogvitájukat egymás között törekszenek a békés úton való egyeztetéssel megoldani. A Vevő a Szolgáltató székhelye szerinti illetékes békéltető testülethez fordulhat. (Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.) Amennyiben nem sikerül a Békéltető Testületnél megegyezésre jutniuk, úgy a Felek kikötik az Eladó székhelye szerint illetékes bíróság kizárólagos illetékességét.

 

 

 

Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató


Adatkezelő adatai

Adatkezelő megnevezése: SZIKO KKT

Adatkezelő cégjegyzékszáma: 03-03-100158

Adatkezelő székhelye: 6000 Kecskemét, Úrrét tanya 219/B

Telefonszáma: +36302188373

Email címe: szikokkt@gail.com

Képviselője: Szilyné Berka Mónika

 

Adatkezelő felhívja a tisztelt érintettek figyelmét, hogy 

 • az érintettek jogaikkal (a hozzáférés joga, a helyesbítés joga, a törléshez való jog és az „elfeledtetéshez” való jog, az adatok zároláshoz/korlátozáshoz való jog, tiltakozáshoz való jog, az adathordozhatósághoz való jog) a info@szikosport.hu e-mail címre, vagy Adatkezelő más elérhetőségre küldött nyilatkozattal tehetik meg, továbbá jogaik megsértése esetén fordulhatnak panasszal a hatósághoz (mindenkori elérhetőséget lásd: NAIH, www.naih.hu) vagy a lakóhely szerint illetékes bírósághoz és sérelemdíjat követelhetnek. Adatkezelő felhívja az érintettek figyelmét, hogy joggyakorlásuknak lehetnek feltételei, valamint korlátai egy-egy adatkezeléssel kapcsolatban, amely tényezőket az Adatkezelő vizsgálni köteles az érintettek joggyakorlása esetén. Abban az esetben, ha egy jogával az érintett adott adatkezelés kapcsán nem élhet, úgy a joggyakorlást kizáró/korlátozó ténybeli és/vagy jogi indokokról az Adatkezelő írásban (ide értve az elektronikus utat is) tájékoztatja az érintettet és arról nyilvántartást vezet.
 • az egyes adatkezelések részletesebb magyarázatai a Belső adatvédelmi szabályzat I. sz. mellékletében találhatók.
 • profilalkotás egyik adatkezelés vonatkozásában sem történik.
 • adatközlés harmadik fél felé adott adatkezelés vonatkozásában történhet, amelyet az adott adatkezelés részletes tájékoztatója fogalmaz meg és amennyiben bármely, alább meghatározott adatkezelés során kezelt adat vonatkozásában adatközlés történik, úgy az adatközlés címzettje (adatkezelő vagy adatfeldolgozó) a II. sz. mellékletben került megnevezésre.
 • az alábbi összefoglalás az Adatkezelő minden adatkezelését tartalmazza, kivéve azokat, amelyek kizárólag az Adatkezelő Munkatársaira vonatkoznak.

 

Egyszeri információkérés- és adás adatkezelésének összefoglalója 

 • Cél: Az érintett számára megfelelő információ nyújtása és ezzel összhangban a kapcsolattartás
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulás vagy jogszabályi köt. teljesítése, vagy megállapodáson alapul, vagy jogos érdek vagy létfontosságú érdek
 • Érintettek: Minden természetes személy, ideértve egy szervezet nevében eljáró képviselőt is, aki az Adatkezelővel kapcsolatba kerül és az Adatkezelőtől információt kér/kap
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: Cél megvalósulásáig, vagy törlési kérelemig, vagy jogszabályban meghatározott határidőben, vagy elévülési időben, vagy jogos érdek megszűnéséig
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

Érintettel történő folyamatos, rendszeres kapcsolattartás során kezelt adatok összefoglalója

 • Cél: Az érintettel történő kapcsolattartás, felmerülő kérdések, kérések és egyebek megválaszolása, megoldása
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulás vagy jogszabályi köt. teljesítése, vagy megállapodáson alapul, vagy jogos érdek vagy jogszabályi kötelezettség, vagy létfontosságú érdek
 • Érintettek: Minden természetes személy, ideértve szervezet nevében, képviseletében eljáró természetes személyt is, aki az egyszeri információkérésen túl folyamatosan, vagy rendszeresen kapcsolatot tart az Adatkezelővel
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: cél megvalósulásáig, vagy törlési kérelemig, vagy jogszabályban meghatározott határidőben, vagy elévülési időben, vagy jogos érdek megszűnéséig
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

Érintett által tett ajánlatkérési felhívással és Adatkezelő által tett ajánlatadással kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Az érintett számára megfelelő ajánlat nyújtása és kapcsolattartás
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulás, vagy GDPR 6. cikk (1) b) pontja
 • Érintettek: Minden természetes személy, ideértve szervezet nevében, képviseletében eljáró természetes személyt is, aki az Adatkezelőtől ajánlatot kér személyes adatainak megadása mellett
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: Érvényességi időtartamban, vagy elfogadás esetén a jogviszony elévüléséig, vagy jogos érdek alapján történő adatkezelés esetén annak megszűnéséig
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, jellemzően elektronikusan, manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

 

Adatkezelő által tett ajánlatkérési felhívással és arra adott ajánlatadással kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Az Adatkezelő felhívására ajánlat benyújtása és kapcsolattartás
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulás, Adatkezelő jogos érdeke vagy jogi köt. teljesítése
 • Érintettek: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: Elfogadás esetén 8 év, el nem fogadás esetén érvényességi időben, vagy jogszabályban, pályázatban meghatározott határidőben
 • Mód: Elektronikusan, papír alapon, manuálisan
 • Forrás: Érintettek

Megállapodás megkötésével kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: A megállapodás megkötése, teljesítése, teljesítésének felügyelete, kapcsolattartás
 • Jogalap: Megállapodás megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.) képviselő, kapcsolattartó adatainak kezelése jogos érdeken alapul
 • Érintettek: Minden természetes személy, valamint szervezet nevében, képviseletében eljáró természetes személy, aki az Adatkezelővel – személyes adatok megadása mellett – saját nevében megállapodást köt az Adatkezelővel, vagy a szerződésben képviselőként, vagy kapcsolattartóként szerepel
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: Elévülési idő vagy megállapodásban meghatározott időtartam vagy nem leselejtezhető, így nem törölhető
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

Adatkezelőtől történő megrendeléssel kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: A megrendelés leadása, valamint a kapcsolattartás
 • Jogalap: Megállapodás, kapcsolattartók adatainak kezelése jogos érdeken alapul
 • Érintettek: Minden természetes személy, aki az Adatkezelőtől terméket (szolgáltatást) rendel
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában.
 • Időtartam: Visszautasításig vagy elévüléséig
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, feldolgozás manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

Adatkezelő által történő kiszállítással kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Megállapodás teljesítése: áruk/termékek határidőben történő kiszállítása a megadott címre, valamint a teljesítés kapcsán a kapcsolattartás
 • Jogalap: Megállapodás megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.), vagy jogos érdek (ha az érintett képviselő/kapcsolattartó)
 • Érintettek: Minden természetes személy, ideértve szervezet nevében, képviseletében eljáró természetes személyt is, aki az Adatkezelőtől kiszállítási szolgáltatást rendel meg
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatóban
 • Időtartam: 8 évig
 • Mód: Elektronikusan, papír alapon, manuálisan
 • Forrás: Érintettek

Időpontegyeztetés (időpontfoglalás) adatkezelésének összefoglalója

 • Cél: Az érintett számára időpont biztosítása és kapcsolattartás
 • Jogalap: Önkéntes hozzájáruláson alapul
 • Érintettek: Minden természetes személy, ideértve szervezet nevében, képviseletében eljáró természetes személyt is, aki adatainak megadásával időpontot foglal/egyeztet
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: Cél megvalósulásáig, vagy általános elévülési időben, vagy a jogos érdek fennállásáig
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

Hozzájáruló nyilatkozatokkal kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Az adatkezelés jogalapjának bizonyíthatósága, valamint a hozzájárulás teljesítése, valamint kapcsolattartás.
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulás
 • Érintettek: Minden természetes személy, aki adatainak valamilyen célból történő kezeléséhez hozzájáruló nyilatkozatot ad az Adatkezelő számára
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatóban.
 • Időtartam: Hozzájárulás visszavonásáig/törlésig, a hozzájáruló nyilatkozatok törlésére a visszavonást követő elévülési idő leteltét követően kerül sor
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan
 • Forrás: Érintettek

Érintett beleegyezésével az érintettről készített képek, videófelvételek, hangfelvételek készítés adatkezelésének összefoglalója

 • Cél: az érintett hozzájárásulásában meghatározott cél
 • Jogalap: önkéntes hozzájárulás
 • Érintettek: minden természetes személy, aki előzetesen hozzájárul ahhoz, hogy róla kép-, videó- és/vagy hangfelvétel készüljön
 • Adatkategória: lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatóban.
 • Időtartam: érintett kérésére törlésig
 • Mód: elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

Reklamáció/panaszkezeléssel kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Az érintett és panasz azonosítása, valamint a panasz kezelése és a kapcsolattartás
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulással indul meg, de a GDPR 6. cikk (1 bek. c) pontja alapján, az adatkezelés az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A § (7) bekezdése szerint
 • Érintettek: Minden természetes személy, aki igénybe vett szolgáltatásra, megvásárolt termékre, és/vagy Adatkezelő magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát közli
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában.
 • Időtartam: Adatkezelő a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát a felvételüktől számított 5 évig kezeli a fogyasztóvédelmi törvény alapján
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

Érintetti (ügyfél- és partner) nyilvántartással kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Az érintett azonosítása, vele történő kapcsolattartás, megállapodás teljesítésének nyomonkövetése (ha ez releváns)
 • Jogalap: Önkéntes hozzájáruláson alapul, vagy megállapodáson alapul vagy jogi köt. teljesítéséhez szükséges vagy jogos érdeken alapul
 • Érintettek: Minden természetes személy, valamint nem természetes személy képviselője, aki az Adatkezelő Partnere/ügyfele, vagy Partnere/ügyfele kíván lenni, vagy Munkatársa
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: Érintett kérésére törlésig, adategyeztetés sikertelensége miatt történő törlésig, érintett halála miatt történő törlésig, ha Adatkezelő érdeke megkívánja, akkor az érdek megszűnéséig tart. Adatkezelő a nyilvántartást maradandó értékűnek nyilváníthatja, ezért a benne szereplő adatokat nem lehet törölni
 • Mód: Elektronikusan (papír alapon), manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek, esetleg partner

 Adatközlés (harmadik személy felé) összefoglalója

 • Cél: Sajátos cél
 • Jogalap: Hozzájárulás, jogi kötelezettség teljesítése, megállapodás, jogos érdek
 • Érintettek: Minden természetes személy, ideértve szervezet nevében, képviseletében eljáró természetes személyt is, akinek adatát az Adatkezelő közli harmadik személlyel
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában.
 • Időtartam: Cél megvalósulásáig, vagy elévüléséig vagy jogszabályban meghatározott határidő, vagy jogos érdek megszűnéséig
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik adatbiztonság követelményének és a bizalmasság elvének betartásával
 • Forrás: Érintettek, adatfeldolgozó, közhiteles nyilvántartás

Átadás-átvételi jegyzőkönyvekkel kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Bizonyítás, nyomonkövetés
 • Jogalap: Adatkezelő jogos érdeke, vagy ha jogszabály előírja, jogi köt. teljesítése.
 • Érintettek: Minden természetes személy, valamint nem természetes személy képviselője, aki terméket/árut/stb. vesz át az Adatkezelőtől, vagy ilyet ad át, szükség esetén tanuk.
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában.
 • Időtartam: Elévülési idő, vagy jogos érdek megszűnéséig
 • Mód: Elektronikusan, papír alapon, manuálisan
 • Forrás: Érintettek

 

Banki adatokkal, átutalással kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: A pénzügyi teljesítés elősegítése, ellenőrzése
 • Jogalap: Jogi kötelezettség teljesítése és/vagy megállapodás, vagy önkéntes hozzájárulás
 • Érintettek: Minden természetes személy, aki felé az Adatkezelő által kezdeményezett átutalás történik, továbbá minden természetes személy, aki bankon keresztül történő átutalással kíván pénzügyileg teljesíteni az Adatkezelő számára
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában.
 • Időtartam: Elévüléséig vagy jogszabályban meghatározott határidőben
 • Mód: Elektronikusan, manuálisan vagy automatizáltan történik
 • Forrás: Saját nyilvántartásból, érintettektől
 • Számlakibocsátással kapcsolatos adatkezelés összefoglalója
 • Cél: Jogi kötelezettség teljesítése
 • Jogalap: Jogi kötelezettség teljesítése az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény, valamint az e törvény felhatalmazása alapján kiadott rendeletek szerint
 • Érintettek: Minden természetes személy, ideértve az egyéni vállalkozót is, akinek adata az Adatkezelő által kibocsátott számlára (vagy azzal egy tekintet alá eső számviteli bizonylatra) rákerül (akár közlemény, megjegyzés, stb. rovatba)
 • Adatkategória: 2007. évi CXXXVII. tv. 169-170. §-ban és 176.§-ban megfogalmazott adatkategóriák
 • Időtartam: 8 évig
 • Mód: Papír alapon/elektronikusan, manuálisan
 • Forrás: érintettek, ritkán közhiteles nyilvántartások

Számlabefogadással kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: A jogszabályi kötelezettségek maradéktalan teljesítése, a számla (és azzal egy tekintet alá eső dokumentumok) tárolása a 2007. évi CXXVII. tv. 179. §-a alapján
 • Jogalap: Jogi kötelezettség teljesítése (2007. évi CXXVII. tv. 179. §)
 • Érintettek: Minden természetes személy, akinek adata az Adatkezelő által befogadott számlára (vagy azzal egy tekintet alá eső számviteli bizonylatra) vagy mellékletére rákerült
 • Adatkategória: 2007. évi CXXXVII. tv. 169-170. §-ban és 176.§-ban megfogalmazott adatkategóriák
 • Időtartam: 8 évig
 • Mód: Papír alapon/elektronikusan, manuálisan
 • Forrás: Számlát kiállító fél 

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Címzett teljes körű általános, vagy személyre szabott és rendszeres tájékoztatása az Adatkezelő legújabb akcióiról, eseményeiről, híreiről
 • Jogalap: Önkéntes hozzájáruláson alapul
 • Érintettek: Minden természetes személy, aki az Adatkezelő híreiről, akcióiról, kedvezményeiről rendszeresen értesülni kíván, ezért személyes adatainak megadásával a hírlevél szolgáltatásra feliratkozik
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: Leiratkozásig
 • Mód: Feliratkozás elektronikusan vagy papír alapon, manuálisan; küldés elektronikusan, automatizáltan; leiratkozás elektronikusan vagy papír alapon, manuálisan történik.
 • Forrás: Érintettek

Nyereményjáték szervezetésével kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: A részvétel lehetővé tétele, az érintettek azonosítása a sorsolás során, valamint a kapcsolattartás
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulás
 • Érintettek: Minden természetes személy, aki az adatkezelő által szervezett nyereményjátékon adatainak megadásával részt kíván venni
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatóban
 • Időtartam: Cél megvalósulásáig, vagy elévülési időben
 • Mód: Jelentkezés elektronikusan/papír alapon, manuálisan; sorsolás automatizáltan, vagy manuálisan (függően az adott sorsolás típusától
 • Forrás: Érintettek
 • Rendezvényszervezés összefoglalója
 • Cél: A rendezvény megszervezésével kapcsolatos feladatok ellátása, valamint kapcsolattartás az érintettel
 • Jogalap: Önkéntes hozzájáruláson alapul, vagy megállapodás, vagy jogos érdek
 • Érintettek: Minden természetes személy, aki rendezvényen vesz részt, rendezvényszervezési szolgáltatást vesz igénybe
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában
 • Időtartam: Elévülés időben
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan
 • Forrás: Érintettek 

Közösségi oldalakon történő marketinggel kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Adatkezelő marketingje
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulás
 • Érintettek: Azon természetes személyek, akik az Adatkezelő közösségi oldalát vagy azon megjelenő tartalmakat önként követik, megosztják, kedvelik
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában.
 • Időtartam: Érintett kérésére törlésig, vagy jogos érdek megszűnéséig
 • Mód: Elektronikusan manuálisan történik
 • Forrás: Érintettek

Álláspályázatra jelentkezők adatainak kezelésével kapcsolatos adatkezelés összefoglalója

 • Cél: Jelentkezés és a kiválasztás lehetővé tétele, kapcsolattartás
 • Jogalap: Önkéntes hozzájárulás
 • Érintettek: Minden természetes személy, aki az Adatkezelő által meghirdetett álláspályázatra, vagy kiírt álláspályázat nélkül jelentkezik
 • Adatkategória: Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában.
 • Időtartam: Hozzájárulásban meghatározott ideig vagy jogos érdek megszűnéséig
 • Mód: Elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan
 • Forrás: Érintettek